+40 758-034-075 office@gendav.ro

Politica de confidentialitate

Informatii contact

Ateliere si statie agregate

Galati, DJ251, 807725

Sediu

Strada Anghel Saligny 9, Galați 800402

}

Program

Luni – Vineri: 8am – 6pm
Sambata – Duminica: inchis

CINE SUNTEM
GENDAV este o companie înregistrată în România, cu sediul social in Strada Anghel Saligny 9, Loc. Galați, 800402, Jud. Galati, având Codul Unic de Înregistrare 21286399.

Date personale pe care le prelucram
Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră si este descrisa în următoarele rânduri.

GENDAV este un operator de date cu caracter personal.

Colectăm următoarele tipuri de date personale:
• Nume și prenume;
• Email;
• Număr de telefon;

DE CE SUNT NECESARE DATELE CU CARACTER PERSONAL
Datele cu caracter personal sunt necesare pentru:

Suport GENDAV
• Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica
• E-mail – adresa de email o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a va rezolva problema
• Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi inregistrată pentru a documenta problema dumneavoastră și rezolvarea ei
• Detalii IP & sesiune pe pintilieautomobile.ro – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea oferi serviciul de comunicare Chat și pentru a vă putea răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii pe filtrareindustriala.ro.

Comportament online
Datele dumneavoastră personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în pagina Politica cookies

CUM FOLOSIM DATELE CU CARACTER PERSONAL
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate in cadrul companiei GENDAV situată în România.

Furnizorii de servicii cu care colaborăm pentru a ne desfășura activitatea sunt:
• Google Analytics – analiza trafic site

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ
Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu consimțământul dumneavoastră. Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment. Aveți dreptul să solicitați informarea asupra datelor cu caracter personal stocate, sa le modificați, să le rectificați și/sau să solicitați ștergerea lor. De asemeni, aveți dreptul să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la office@gendav.ro.
Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care au fost procesate datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail: office@gendav.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.
Mai multe informații puteți obține pe site-ul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), www.dataprotection.ro. unde se poate consulta întreg Regulamentul privind Datele cu Caracter Personal.